Fotòdium, fotografie door Frank van den Ham

 

Ik ben op zoek naar modellen, m/v oud/jong, slank/gezet voor een serie met als thema 'de rug'.
Mijn bedoeling is om, met een kleine partij Polaroid film die ik nog heb liggen, ruggen te fotograferen en de resultaten te digitaliseren.
Een rug intrigeert mij in al zijn verschijningsvormen als 'lastdrager' en de oude Polaroidfilm geeft er een  poëtische sfeer aan.
Ik denk hiervoor aan diverse opnamesituaties, b.v. in de studio, in de natuur, tijdens zwaar werk, tijdens sport of juist geheel ontspannen, enz.

Als je mee wilt werken als model moet je bereid zijn gedeeltelijk naakt te poseren maar het is niet mijn bedoeling om confronterende platen te maken en je zult er meestal geheel niet herkenbaar op staan.

Elke shoot zal beginnen met enkele digitale opnames en afhankelijk daarvan worden er dan Polaroidfoto's genomen.
Het is een project zonder enige commerciële bedoeling, uitsluitend om de kunst. Beloning bestaat uit prints of portretbestanden.

Aanmelding via mijn mail frankvdham@planet.nl met relevante gegevens zoals m of v en leeftijd zo mogelijk ook een foto om een indruk te krijgen van je verschijning.
In eerste instantie worden de opnames gemaakt in mijn studio in Utrecht, later, mede afhankelijk van ideeën van de modellen, misschien ook op andere locaties.

Polaroid 600 

Polaroid 600 Voorbeelden van fotografie in het ruggenproject

 

Website by Folibee